Naar de hoeren

Ik masturbeer graag. Aan mijn dikke stijve lul sjorren is mijn grootste genot. Ik had een vriendin die het geil vond wanneer ik mezelf poedelnaakt dicht bij haar aftrok. Recht in haar ogen kijken en gewoon praten terwijl ik mijn dikke paal afsnok. Soms met een dildo of plug in mijn kont. Zo geil.
Ik beschouw mezelf intussen als een ruk expert. Zonder liegen, ik kan uren rukken, steeds balancerend op het punt van klaarkomen. Zalig. Maar alleen nu is maar alleen, ik speel liever met mijn paal met publiek. Ik wist dat ik bloedgeil was. Wanneer ik op joetuub naar Lindsay kijk naar ''over zeven zeeën'' kijk dan krijg ik automatisch een stijve lul. Lindsay haar benen en gezicht om op te spuiten, maar vooral haar perfekte benen. Nu werd mijn leuter keihard, een beetje masseeren was het normale gevolg.

Vandaag zal ik een fantazie waarmaken. Ik ga naar de hoeren. Da's zeker 30j geleden dat ik nog eens naar 't schipperskwartier geweest ben. Een vooruitgeschoven verjaardags treat.
Ik voelde me zo geil. Nog eerst alles lekker glad en proper maken. Ik besloot mijn ballen lekker strak af te binden en mijn lange bolletjes plug in mijn kont te steken. Zonder slip met mijn 'porno' broek aan (das een wijde zwarte broek met rekker waarvan ik de broekszakken open heb gemaakt zodat ik zonder problemen met mijn leuter kan spelen) nam ik de tram maar de rosse buurt. Rustige rit ... vanachter zonnebril goed rondgekeken met mijn handen in mijn zakken.

Nog een korte wandeling. Toch mooi de zomer. Overal korte rokjes en blote benen. Eenmaal aangekomen in de hoerenbuurt, slenterde ik eerst op mijn gemakje voorbij de uitgestalde koopwaar. Veel uitheemse hoeren. Ik herinner me dat vroeger jaren alle hoeren locaal waren, met een negerinneke als uitzondering. Als ik jong was ging ik wel eens naar de Burchtgracht waar de oude verlepte hoeren zaten.
Nu zijn jammer genoeg bijna alle hoeren vreemden. Ok, we zijn hier nu. Met één hand aam mijn lul was het eenvoudig te zien welke venster mij het meest zou bevallen. Tot nu toe had ik een slappe worst in mijn hand. Dan viel mijn oog op een blondje geile pony, in witte lingerie. Langzaam kwam ik dichter, en haar mooie ferme dijen gaf schokjes in mijn hand. Ik ging vlak voor haar raam staan, bekeer de waar en toen ik haar aankeek, lachte ze me toe, maakte een pruilmondje en wierp me een kusje toe. Dan zag ik maar eerst dat het een trafo was. Ze viel me eerst op omdat ze van hier was. Maar nu dat ik zag dat het een travestiet was, had ik ineens een keistijve lul in mijn hand. Ik bekeek ze nog eens goed ... goed gevormd, ferme billen, fijne tietjes en een hoerig opgemaakt gezicht. Er leek een mooi stuk vlees in haar wit slipje te zitten. Intussen was ik reeds stilletjes aan 't trekken ... enkel zij zag dat. Ze noemde een prijs en ik stapte binnen.

Zodra ik binnen was gaf ik haar hoerengeld, en terwijl ze nog aan 't tellen was en amper tijd had om de gordijntjes te sluiten, had ik mijn broek uitgetrokken en stond wijdbeens aan mijn lul te snokken. Ik zei haar dat ik enkel coronasafe mezelf voor haar wilde aftrekken. Natuurlijk schat, antwoorde ze. Al sjorrend aan mijn lul met de strak afgebonden eieren en geplugde kont, bewonderde ik de nog altijd geklede schoonheid. Haar van dichtbij in haar sexvragende ogen kijkend, kwamen we overeen dat ik mocht rukken tot ik klaarkwam. Wist zij veel dat ik een marathon rukken ben.
Ik zei dat ze gewoon de geile hoer moest zijn, terwijl ik toekeek en voor haar mijn paal polierde. Ze liet zichzelf van haar hoerigste kant zien, draaide met haar kont, stak haar tong uit en moedigde me aan. Na een tijdje leek haar slipje toch een beetje uit te puilen.
Wil je wat extra verdienen voeg ik, en hield een paar biljetten voor mijn zak. Toen ze antwoorde; waarvoor lieverd, zei ik dat ik graag een geile hoer zou willen tongen.
Een bedenkelijke blik bewolkte haar gezicht. Snel verduidelijkte ik dat ik haar mond zo sletterig en geil vond, dat ik gewoon veel zin had om te tongen. Maar dat extraatje kan als ik je hoeren billen mag kussen, probeerde ik mijn afrukken te redden. Ze knipoogde met haar lange wimpers en verklaarde dat haar billen ter beschikking stonden.
Nu was ik toch wel hevig aan 't sjorren. Wijdbeens, bekken vooruit, haar strak aankijkend gaf ik haar geld. Ze draaide zich om, leunde voorwaarts over haar hoerenkruk en toonde me haar fraaie billen en dijen.
Publicado por beard427
2 años atrás
Comentarios
o para publicar comentarios